PORTFOLIO

In de loop der jaren heb ik veel cliënten mogen bijstaan. Een aantal zaken vind je hieronder, met een korte toelichting en, waar mogelijk, een link naar de uitspraak of stukken uit de media.

Cliënt is op 14 juli 2023 vrijgesproken door de rechtbank Amsterdam voor zijn betrokkenheid bij een […]
Cliënt was via een ander strafrechtelijk onderzoek bij de opsporingsautoriteiten in het vizier gekomen. Bij een […]
Cliënt werd in september 2020 samen met zijn medeverdachten langs de kant van de snelweg gezet […]
Cliënten, allen afkomstig uit Colombia, zijn eind maart 2022 aangehouden in een loods in Steenbergen waar een cocaïnewasserette in werd aangetroffen. De officier eiste een gevangenisstraf van maar liefst vier jaren maar de rechtbank kwam uiteindelijk tot een gevangenisstraf voor de duur van drie jaren.
Cliënt werd in een vrij lijvig dossier verdacht van een opstellen van aan valse jaarrekening voor een klant in 2015. In februari 2023 werd de zaak eindelijk inhoudelijk behandeld. De rechtbank in Amsterdam kwam tot het oordeel dat het verwijt van het OM niet bewezen kon worden en sprak cliënt daarop vrij van de valsheid in geschrift. 
Cliënt werd in het onderzoek Counter verdacht van deelname aan een criminele organisatie die op grote schaal vals geld had geproduceerd en verspreid.De rechtbank volgde het standpunt van de verdediging en sprak hem daarom in zijn geheel vrij.
Cliënt werd op 8 juni 2021 in een groot internationaal onderzoek aangehouden op verdenking van witwassen […]
Zondag- op maandagnacht 30 november jl. is een cliënt aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij (dodelijke) steekpartij in Lelystad. Cliënt is inmiddels op vrije voeten gesteld. Het OM heeft nog geen vervolgingsbeslissing genomen in verband met het nog lopende onderzoek.
Cliënt door hof Amsterdam vrijgesproken van een gewapende straatroof, wederrechtelijke vrijheidsberoving en computervredebreuk.
De aanhouding is gebaseerd op aangetroffen sporen. Enkel het aantreffen van een DNA-spoor maakt uiteraard niet dat een verdachte veroordeeld zal worden.